Reviews  

Gedurende ongeveer twee jaar heeft Jelte Krikke van PuurSupport creatieve therapie en gezinsondersteuning aan mijn dochter verleend. Deze switch in begeleidersrol toont aan dat Jelte primaanticipeert op dat wat in een gezin nodig is. We hebben Jelte binnen ons gezin als een zeer betrokken, en enthousiaste begeleider ervaren. Jelte wist vrij snel ons vertrouwen te winnen, heeft geduld, heeft respectvolle bejegening hoog in het vaandel. Hij is in staat vriendelijke en duidelijke feedback te geven. Andersom ontvangt hij zelf ook graag feedback. Jelte is dan ook prima in staat de betrokken cliënt te confronteren, op basis van veiligheid, wat hij of haarzelf helderheid verschaft voor de voortgang in levensverloop. Jelte stelt overigens intijds een afronding voor, waarna hij zorgt voor goede nazorg.

J.B te Franeker

In zo'n beetje de meest roerige periode van mijn leven ben ik door een vriend doorverwezen naar PuurSupport, coach R. Zondervan. Door een scheiding begon alles van vroeger bij mij te spelen (zelf kind van gescheiden ouders). Ik had donders goed in de gaten dat het schip even stuurloos was en dat beseffen vond ik vreselijk en wilde ik graag aanpakken. Met behulp van de coaching werden de probleemzones steeds duidelijker en kreeg ik handvaten om hiermee om te gaan vanuit mijn eigen gevoel en intuïtie. En ik moet zeggen, nu, op dit moment voel ik me meer mezelf dan dat ik ooit gevoeld heb. Ik heb mijn rust gevonden en voel me zekerder en sterker. Als afsluiting van onze coaching heb ik mijn coach een spreuk gestuurd die ik tijdens dit traject gelezen had en weerspiegelt hoe ik me voel en ik tevens helemaal aan vond sluiten op de hartcoherentie die tijdens de coach-sessies zijn gebruikt: "Ik adem in en kom tot rust, ik adem uit en glimlach. Thuisgekomen in het nu, wordt dit moment een wonder."

Groetjes, H. te Franeker

De coach van PuurSupport  heeft mij handvaten aangereikt om de touwtjes van het leven in eigen handen te nemen en oude overtuigingen los te laten. Zowel op het werk als privé heeft mij dit erg geholpen. Ik heb het coachingstraject als zeer plezierig en nuttig ervaren. De coach beschikt over veel kennis en de capaciteit om  je zelf de theorie te laten inzien. Ook geeft hij op de juiste momenten tegengas, wat ik als zeer nuttig heb ervaren.

Vriendelijke groet,  I. te Franeker

Ik en mijn therapie. Ik ben in therapie gegaan na een lastige periode in mijn leven. In het begin had ik veel twijfels, want in therapie gaan betekende voor mij dat er iets mis met me was. Ik schaamde mezelf dat ik bepaalde situaties niet onder controle kon krijgen. Maar in mijn therapie bleek al snel dat niet ik, maar dat wat me is aangedaan de oorzaak was. De therapie was intensief en heeft mij veel energie gekost maar nog veel meer energie teruggegeven. Jelte was (is) een man die mij rust gaf om mijn verleden te vertellen en begripvol naar me luisterde en zeer met me mee voelde. Maar Jelte wist ook op de juiste momenten door te zetten en leerde mij mijn verleden een plaats te geven. In mijn therapie heb ik geleerd dat wanneer ik op de juiste manier op mijn ademhaling let, ik hier rustiger van wordt en meer zekerheid uitstaal. Ook let ik nog steeds op mijn houding, ook dan voel ik mij beter en sterker. Ik kan terug zien op een waardevolle therapie met een super therapeut. Dank je wel hiervoor. 

Een hele tevreden client.